Wij repeteren
elke donderdag van
20:00 tot 22:00 uur

Dankzij de bijdragen van onze donateurs kunnen we verder werken aan de kwaliteit en verscheidenheid van onze concerten en optredens.

Ook in de komende tijd geeft ons koor weer concerten met nieuwe werken, mede mogelijk gemaakt door onze donateurs.

Bent u nog geen donateur van ons koor? Voor slechts een klein bedrag per maand kunt u uw waardering voor het Eibergs Mannenkoor laten blijken door donateur te worden.

Dan steunt u ons koor, wordt u van concerten en optredens op de hoogte gehouden en ontvangt u jaarlijks gratis een entreebewijs voor een speciaal voor donateurs te houden concert.

Ongeldige invoer
Met het versturen van dit formulier geeft u tevens tot werderopzegging machtiging voor automatische incasso van uw maandelijkse donatie.
Antispam Ververs Invalid Input