Wij repeteren
elke donderdag van
20:00 tot 22:00 uur

20160225 Ledenvergadering - Huldiging Mente en Theo-0024Tijdens de algemene ledenvergadering van het Eibergs Mannenkoor op 25 februari jl. was er, naast de behandeling van de formele agendapunten, ook nog even tijd en aandacht voor het 25-jarig lidmaatschapsjubileum van 2 leden, te weten de heren Mente Raven (2e tenor) en Theo Stotteler (1e tenor).

Aangezien de voorzitter van het KNZV Midden-Nederland wegens omstandigheden verhinderd was, was het de kersvers benoemde nieuwe voorzitter van het EMK Patrick Hettinga, die de bijbehorende ceremoniële handelingen mocht verrichten.

Naast het benadrukken van het, in deze tijden, bijzondere van 25 jaar trouw lidmaatschap, werden ook nog enige persoonlijke woorden tot beide jubilarissen gericht. Hierbij werd waardering werd uitgesproken, voor de manier waarop beiden, naast gemotiveerde aanwezigheid en het uit volle borst meezingen tijdens de repetities op de donderdagavond en de bijbehorende concerten, ook waar nodig de bereidheid tonen om ten behoeve van het EMK op andere gebieden de handen uit de mouwen te steken.

20160225 Ledenvergadering - Huldiging Mente en Theo-0017De voorzitter speldde bij beiden de zilveren onderscheiding van het KNZV op de revers en overhandigde daarna de bijbehorende oorkonde. Voor de eveneens aanwezige partners was er een fleurig boeket.

Vanzelfsprekend werd er door de medezangers, onder krachtige aansturing van de dirigent, een welgemeend Hoera ten gehore gebracht. Na afloop van de vergadering was er nog gelegenheid voor de mede-leden om de jubilarissen te feliciteren en met elkaar van een borrel en bitterhap te genieten.