Concertagenda

Online repetities worden weer opgestart

Aangezien stilstand achtergang is, heeft het bestuur in overleg met de dirigent besloten om de online repetities weer op te starten. Met namen omdat nog niet valt te zeggen wanneer een en ander weer fysiek kan worden ingevuld, hebben we hiervoor gekozen, waarbij we ons zeer bewust zijn van het feit, dat ideaal anders is. 

Met ingang van volgende week donderdag 20 januari, gaan we in de afzonderlijke stemgroepen weer aan de slag, met die bijzonderheid dat bassen/baritons worden gecombineerd en de 1e en 2e tenoren apart gaan oefenen. Globaal 3 keer 35 minuten, met 5 minuten wisseltijd per stemgroep, zodat we in principe de reguliere repetitietijd van 8 tot 10 optimaal benutten. 

Concreet willen we voor de zomer nog 2 stippen aan de horizon zetten, waar we naar toe willen werken.

De eerste staat gepland voor zaterdag 9 april. We gaan meedoen aan het zangersfestival “Vesteval” georganiseerd door Internos Groenlo. Min of meer een thuiswedstrijd zou je kunnen zeggen. We zijn hierbij voornemens om een eigen blok te zingen en indien mogelijk, ook nog  een gezamenlijk blok met onze zangvrienden uit Varsseveld. 

Als tweede ligt het in de bedoeling om nog voor de zomer een koffieconcert te organiseren, ergens na half juni. Over de concrete uitvoering hiervan volgt later informatie.

De uitnodiging met een link om te kunnen inloggen volgt.

Met zangersgroet,

Het bestuur EMK.

Helaas, wegens aanhoudende gevolgen van de corona-maatregelen zijn er voorlopig geen concerten.

Wel hebben we een begin gemaakt voor een geweldig Kerstconcert. Binnenkort, als het toelaatbaar is, zult u meer van ons horen.

Kijk op later moment nog eens op deze pagina!

Contact

Mailformulier

info@eibergsmannenkoor.nl

Postadres:
Grotestraat 52
7151 BD  Eibergen

Voor telefonisch contact


06 53 104 774
06 52 781 872
06 50 979 509

Nog geen donateur?


Word donateur