Traditioneel zijn de door het EMK georganiseerde Berkelland korendagen. Concerten in geheel Berkelland op een zaterdag in september gedurende 25 minuten per koor. Per koor wordt opgetreden in maximaal twee kerken. De belangstelling hiervoor is erg groot en ook het publiek waardeert dit initiatief zeer positief.

Deze zomer is een samenwerking ontstaan met het Carlton Male Voice Choir uit Engeland door het gezamenlijk concerteren tijdens een mooie zomeravond in het Eibergs Openluchttheater. Een geweldige ervaring dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Onze muziek  is ook te beluisteren op diverse CD's en DVD's en wilt u meezingen in ons koor dan verzorgen wij clinics waar aspirant leden worden begeleid bij het zingen in een koor.

Daarnaast is voor iedere zanger het computerprogramma "Note Worthy" beschikbaar waardoor extra thuisstudie een prima ondersteuning is. Wij verwelkomen u graag als lid van het Eibergs Mannenkoor.