Een vijftal grote buitenlandse concertreizen roepen blijvende goede herinneringen op. Zo ging het koor in 1984 naar het wel bekende Guslakoor uit Sofia in Bulgarije. Ook zijn we in 1994 naar Chorsov in Polen afgereisd, gevolgd  door Praag in 1998, Thüringen Duitsland in 2003 en onze laatste concertreis in 2008 was tevens een jubileumconcertreis naar Meclenburg Vorpommern in Noord Duitsland. Het plan is om ook in het jaar 2017 weer een concertreis te organiseren.

Vanzelfsprekend timmeren wij ook aan de weg in onze regio. Zo organiseerden wij in 2003 een concert voor alle koren , gelegen aan de rivier de Berkel, het zgn. Berkelmannenkorenconcert. Diverse Duitse koren, ook gelegen aan de Berkel, namen hier aan deel.
In dat zelfde jaar zijn we uitgenodigd een Kerstconcert te geven in de St. Franziskus Barochkirche in het Duitse Zwillbrock dat inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende traditie in dit bijzonder fraaie kerkje.