Een muzikale beleving voor iedereen!

Het Eibergs Mannenkoor en Harmonieorkest Euphonia Eibergen hebben al lange tijd mooie plannen voor een gezamenlijk concert. Dit gaat binnenkort plaatsvinden, en hoe!

Met een wervelende muzikale voorstelling waarin beide verenigingen en diverse gast solisten zich zullen presenteren. In een avond- en middag vullend programma komt de mooiste muziek voorbij. Geniet van een muzikaal feest!
Zaterdag 22 juni 2019 Schaapskooi Haaksbergen: 19.30 uur

Zondag 23 juni 2019 Schaapskooi Haaksbergen: 14.30 uur.

Met Zomerklanken als titel willen beide verenigingen een bijzonder concert ten gehore brengen. De locatie inspireert bij het horen van zangerige klanken en mooie orkestmuziek. Dit muziekspektakel wordt gebracht door zo’n 60 zangers en 50 muzikanten. Ondersteund door de speciaal voor deze gelegenheid aangetrokken solisten Edgar Bloem en Marieke Visser, een team van licht en geluidsmensen, een speciaal ontworpen decor en diverse visuele effecten maken de avond tot een weergaloze show. Met diverse muziekstukken uit opera’s, musicals, soundtracks van films en de popwereld wordt het publiek getrakteerd op een avond vol spektakel op alle fronten.
Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via de websites van het Mannenkoor en van Euphonia!

Over ons

Het Eibergs Mannenkoor en Muziekvereniging Euphonia Eibergen bundelen haar krachten tijdens 2 unieke concerten op een unieke locatie: De Schaapskooi in Haaksbergen.
Wij stellen kort aan u voor:

Eibergs Mannenkoor

Het Eibergs Mannenkoor is op 12 december 1933 opgericht en telt momenteel 39 enthousiaste leden, verdeeld over de vier stemgroepen.

In haar 85 jarige bestaan is het koor nog springlevend, energiek en eigentijds. Een enerverende club enthousiaste mannen die het aandurven om te zingen in vele talen zoals Frans, Duits, Italiaans, Slavisch of Engels maar ook bekende Nederlandse liederen. Liederen die het publiek aanspreken.

Het koor staat onder leiding van dirigent Wim Ruessink en wordt op de piano begeleid door onze pianist Jeroen Twisk.
Tijdens de vaste repetitieavond wordt hard gewerkt en wordt o.a. rekening gehouden met de juiste uitspraak, dictie, muzikaliteit en vele andere belangrijke aspecten die er voor zorgen dat onze zang als muziek in de oren klinkt van ons luister publiek.
Donderdagavond is onze repetitieavond in ons vaste repetitiehuis Zalencentrum de Huve te Eibergen.
Indien u een repetitieavond wilt bijwonen dan bent u van harte welkom en staat er ook een kopje koffie voor u klaar.

Marieke Visser

SOLISTE

Als soliste zal tijdens Zomerklanken 2019, Marieke Visser haar opwachting maken.

Marieke is een oude bekende binnen Euphonia. Een aantal jaren terug stond Marieke voor toenmalige leerlingenorkest als dirigente.

Tijdens Zomerklanken zal Marieke als soliste diverse werken vertolken met zowel het mannenkoor, orkest en combo maar ook gezamenlijk.

Voor Marieke is zingen niet vreemd. Al vele malen heeft ze opgetreden met orkesten in de regio.
In 2018 heeft Marieke de landelijke award gewonnen voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musical voor Amateurs!

Edgar Bloem

SOLIST
Dit evenement wordt gesponsord door